Waarom uitbesteden?


U bespaart tijd, geld en zorgen;

Meer tijd voor uw patiënten, meer rendement en minder zorgen. Het uitbesteden van Credit Management (factoring) biedt u vele voordelen. 

  • Scheelt tijd: Uw financiele administratie neemt wekelijks tijd in beslag. Het is niet alleen het aanmaken en het versturen van de facturen, maar ook het boeken van de facturen en het verwerken van de betalingen. Als u uw credit management (of factoring) uitbesteedt, scheelt u dat aanzienlijk in tijd. Facturen worden voor u aangemaakt en verstuurd en de declaraties aan de zorgverzekeraars worden voor u verzorgd.
  • Bespaart geld: Eénmaal per week worden de gelden gestort op uw rekening, daarnaast zijn wij uw enige debiteur. Hierdoor gaan de kosten voor uw boekhouding behoorlijk omlaag en zal ook uw accountant aan het einde van het jaar een stuk voordeliger zijn. Daarnaast betaalt u per nota amper meer dan u zelf al aan een postzegel kwijt bent!
  • Minder zorgen: Tot het credit management proces behoort ook de afhandeling van vragen over de facturen. De factuur-inhoudelijke vragen en betalingsregelingen worden dus ook via ons verzorgd; hier heeft u geen omkijken meer naar. Tevens hoeft u zich geen zorgen meer te maken over overschrijdiging van de gestelde betaaltermijn. Met een derde partij geeft u uzelf een prettigere positie. 
Gezamenlijk bekijken wat u bespaart? Nog ons uit voor een vrijblijvend gesprek..


Uw patiënt bespaart tijd, geld en zorgen.

Ook uw patiënt geniet van voordelen, wanneer u het credit management uitbesteedt.

  • Scheelt tijd: Wij declareren rechtstreeks bij de zorgverzekeraars, waardoor uw patiënt in de meeste gevallen niet zelf de behandelkosten hoeft te declareren bij zijn/haar zorgverzekeraar. 
  • Bespaart geld: Dit zorgt er ook voor dat uw patiënt de vergoede bedragen niet meer voor dient te schieten. 
  • Minder zorgen: Verder hoeft uw patiënt ook niet meer af te wachten wat er al dan niet vergoed wordt; de eigen bijdrage is meteen duidelijk. Daarnaast staat onze klantenservice uw patiënt bij mochten er vragen zijn en bieden wij de mogelijkheid om zo nodig een betalingsregeling te treffen.
U het gemak, zij het gemak! Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek..

 

Benieuwd waarom u voor Medicred zou moeten kiezen?

Daarom Medicred!

Overstapservice

Heeft u momenteel een contract met een andere partij, maar wilt u graag overstappen op de services van Medicred?

Dit regelen wij gratis voor u.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en updates.

Inschrijven

Zorgaanbieders

Telefoon: 085 - 760 69 76
E-mail: info@medicred.nl

Inloggen