Over Medicred

Medicred is een nieuwe speler op de markt van credit management (of factoring) voor de mondzorg. Ze staat zorgaanbieders binnen de mondzorg bij met een transparante en eerlijke dienstverlening. Het idee is een aantal jaar geleden ontstaan uit de onbeantwoorde vraag van verschillende zorgaanbieders. De verkregen inzichten zijn meegenomen en hebben ertoe geleid dat het pakket volledig afgestemd is op de wensen en mogelijkheden van nu. 

"Credit management zoals het bedoeld is" is het motto, ondersteund door de volgende kernwaarden: eerlijk en betrouwbaar, adequaat en uiterst patiëntvriendelijk. Daarnaast biedt de interne structuur van Medicred ruimte voor korte lijnen en persoonlijke wensen.
 


NEN 7510 en ISO 27001

De verwerking van medische persoonsgegevens draagt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het is te allen tijde van belang, dat de privacy van uw cliënten gewaarborgd wordt. Vanzelfsprekend doet Medicred er alles aan om deze informatiestroom optimaal te beveiligen. Om dit ook op papier aan te kunnen tonen, is Medicred momenteel bezig met de laatste formaliteiten t.b.v. de certificering voor de normen NEN 7510 en ISO 27001. De NEN 7510 is de nationale- en ISO 27001 de internationale code voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg.

Incasso Keurmerk

Onze incassodiensten worden enkel en alleen uitbesteed aan gecertificeerde incasso-partners. Zij zijn dragers van het NVI Incasso Keurmerk. Het incassokeurmerk is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen (NVI).

  • Voor zorgverleners betekent het Keurmerk dat men de incasso activiteiten uitbesteedt aan een betrouwbare partner, waaraan hoge eisen worden gesteld.
  • Voor zorgontvangers biedt het Keurmerk waarborg voor een correcte benadering, reële doorbelasting van incassokosten en een onafhankelijke geschillenregeling.

Wilt u meer weten over de NVI of wat het Incasso Keurmerk tot in detail inhoudt, klikt u dan hier.

Overstapservice

Heeft u momenteel een contract met een andere partij, maar wilt u graag overstappen op de services van Medicred?

Dit regelen wij gratis voor u.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en updates.

Inschrijven

Zorgaanbieders

Telefoon: 085 - 760 69 76
E-mail: info@medicred.nl

Inloggen