Wij zijn verbaasd!

maandag 27 november 2017

..over de factoring in de mondzorg.

Een stijgend aantal zorgaanbieders dat zich meldde voor incasso terwijl ze al met een factoringmaatschappij samenwerkte, bracht een onderzoek teweeg. Generaties lang hebben wij ervaring in debiteurenbeheer en incasso, maar het resultaat over hoe dit vandaag de dag geregeld is binnen de mondzorg, heeft ons alleszins verbaasd. Het idee dat dit veel eenvoudiger en gunstiger kan, leidde tot de start van Medicred!

 

Medicred is er klaar voor!

In 2015 is Medicred aan de slag gegaan met het in praktijk testen en certificeren van de oplossing voor de behoefte aan een meer adequate, maar ook meer eenvoudige vorm van factoring binnen de mondzorg. Wij werken inmiddels conform NEN 7510 en ISO 27001 en mogen onze verbazing met steeds meer mondzorgspecialisten delen.
 

Onze unieke aanpak

Eén overzichtelijk credit management pakket, bestaande uit: facturatie, clearing bij zorgverzekeraars, debiteurenbeheer én minnelijke incasso. 
Geen overbodige risicoverzekering
Uit ervaring weten wij dat met de juiste aanpak in het minnelijk incasso-traject, een risico-verzekering overbodig en de uiteindelijke dienstverlening gunstiger wordt. De hoge premie kunt u vast ergens anders aan besteden. 

Direct uw gelden
Daarnaast keren wij uw gelden direct uit zodra ze door ons ontvangen zijn.
 

Niet alleen een snelle oplossing, maar een dienstverlening die uw onderneming ook op de lange termijn financieel gezond houdt.

Lees meer over onze voordelen..


Wilt u ook meer uit factoring halen?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek en wij bekijken samen hoeveel meer u uit factoring kunt halen. U zult wellicht net zo verbaasd zijn als wij dat waren. 
 

Meer uit factoring!

 


 

Nieuwsoverzicht

Overstapservice

Heeft u momenteel een contract met een andere partij, maar wilt u graag overstappen op de services van Medicred?

Dit regelen wij gratis voor u.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en updates.

Inschrijven

Zorgaanbieders

Telefoon: 085 - 760 69 76
E-mail: info@medicred.nl

Inloggen