Een compleet pakket
Een compleet pakket

met één overzichtelijk tarief!

Meer voordelen..

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit één overzichtelijk credit management pakket, onder te verdelen in de volgende facetten:

1
Het indienen van uw declaraties bij zorgverzekeraars
2
Het verzenden van uw overige facturen naar patiënten
3
Het verzorgen van uw debiteurenbeheer
4
Het incasseren van uw openstaande posten


Declaraties zorgverzekeraars en verzenden facturen

Een belangrijk onderdeel van onze credit management service is de rechtstreekse clearing met alle zorgverzekeraars. Clearing zorgt ervoor dat uw patiënten enkel en alleen nog facturen thuis gestuurd krijgen met de behandelkosten die door de zorgverzekeraar niet vergoed worden. Dit zorgt voor een sneller proces en meer gemak voor uw patiënt!

Debiteurenbeheer

De navolging van uw openstaande facturen wordt gekenmerkt door een pro-actieve aanpak en een vriendelijke benadering van uw patiënten. Gaandeweg blijft u op de hoogte, want u kunt te allen tijde de status van uw openstaande facturen volgen via uw eigen online dashboard. Daarnaast versturen we u de eventuele actiepunten ook rechtstreeks, zodat u niet verplicht bent om het dashboard continue in de gaten te houden. Zo bent u vrij om een aanpak te kiezen die het best bij uw manier van werken past. 

Incasso-traject

Door middel van een gedegen incasso-service, uitgevoerd door een van onze gecertificeerde incasso-partners, bent u altijd verzekerd van een correcte aanpak en optimaal resultaat. Omdat incasso een belangrijk onderdeel is van credit management, betaalt u bij ons niets extra's voor het buitengerechtelijk incasso-traject.
 

U heeft bij ons altijd snel de beschikking over de geïnde gelden,

zónder dat daar extra kosten voor in rekening gebracht worden.

-Het is tenslotte uw geld-

Aanvulling: verzorging van boekhouding

Als aanvulling op ons credit management pakket, bieden wij tegen een gunstig combinatie-tarief de optie om uw boekhouding in zijn geheel te verzorgen. Op deze manier heeft u helemaal geen financieel-administratief omkijken meer.
 

Overstapservice

Heeft u momenteel een contract met een andere partij, maar wilt u graag overstappen op de services van Medicred?

Dit regelen wij gratis voor u.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en updates.

Inschrijven

Zorgaanbieders

Telefoon: 085 - 760 69 76
E-mail: info@medicred.nl

Inloggen